AHMET DARDAĞAN

Ad Soyad :AHMET DARDAĞAN
ÖZGEÇMİŞ

SMMM AHMET DARDAĞAN KİMDİR?

Mali müşavir Muhasebeci ve Danışman Ahmet Dardağan, Adana'nın Seyhan İlçesinde 1976 yılında dünyaya geldi.

Adana'da sırasıyla eğitim hayatını tamamlayan Dardağan, son olarak Çukurova Üniversitesi vergi mevzuatları ve muhasebe bölümünden mezun oldu. Dardağan, öğrencilik yıllarından itibaren çeşitli dernek, demokratik kitle örgütleri ve amatör kulüplerde görev aldı. Gerekli mesleki staj ve eğitimlerini aldıktan sonra 2002 yılında Adana'da Mali Müşavir olarak büro açıp kendi işini yapan Dardağan, mesleki kariyer anlamında pazarlama, istatistik ve analiz eğitimleri aldı. 10 yıl anonim şirkette muhasebe müdürlüğü ve sivil toplum örgütlerinde (STK )  dernek yöneticiliği,  denetmen ve komisyon başkanlığı görevlerinde çalıştı. Dardağan, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkan yardımcılığı, kurultay, il ve ilçe delegeliği, CHP parti okulu eğitmenliği, Adana il bilişim sorumluluğu ve il başkan vekilliği görevlerinde bulundu. 2018 yılında Adana CHP bilişim başkanı olduğu dönemde CHP Seyhan ilçe başkanlığı görevine atandı. 2020 yılında yapılan kongre ile seyhan ilçe başkanlığına seçildi. Dardağan, son olarak, Seyhan CHP ilçe başkanlığı, içecek üretim tesislerinde maliyet, pazarlama ağı ve proje danışmanlığı, Atlas Tıgers basketbol spor okulu başkanlığı ve mali müşavirlik yapmaya devam ediyor. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

MESAJ GÖNDERİN

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.

İletişim Formu

CHPnet